Senaste

Nyheter från Precitec på EuroBlech 2016

Precitec presenterar många nyheter vid EuroBlech 2016 i Hannover 25-29 oktober i Hall 11 monter G81. Läs mer »

Precitec IDM mäter svetsdjupet

Precitec har utvecklat ett sensorsystem, Precitec IDM, (in-Process-Depth-Meter) som kan mäta svetsdjupet ”on-line” under svetsning med högeffektlaser. Svetsdjupet är en kritisk parameter vid lasersvetsning och kan nu alltså mätas och dokumenteras i realtid. Läs mer »

ProCutter – nytt skärhuvud från Precitec

Precitec lanserar ett nytt skärhuvud, ProCutter, för effektiv skärning i tunt, medeltjockt och tjockt material. ProCutter finns i fyra versioner, automatisk, manuell, zoom samt en version utrustad med processövervakning (CutMonitor). Läs mer »

Startsida

Välkommen till Levitronics Lasersystem AB

Vi är representant för  Precitec GmbH & Co  KG och  marknadsför deras industriella utrustningar för laserskärning, lasersvetsning och laserpåsvetsning samt optiska sensorer och mätsystem i Sverige, Danmark och Norge .

Vi säljer även laseroptik från ledande företag inom området.

Vår policy är att hålla låga priser och bra service och vi är alltid beredda att göra vårt bästa för dig.

Precitec YW 52

Precitec GmbH & Co KG

Precitec GmbH & Co KG är ett världsledande företag med ett brett utbud av produkter för laserskärning, lasersvetsning och laserpåsvetsning. De tillverkar bl. a beröringsfria höjdhållningssystem för laserskärning. För lasersvetsning finns  svetshuvuden för CO2-, Nd:YAG-, fiber- och disklaser samt fogföljnings- och  kvalitetsövervakningssystem.  Man har också system för laserhybridsvetsning och laserpåsvetsning.

Precitec Optronic GmbH är ett företag i Precitec-gruppen som tillverkar optiska sensorer, mätsystem och medicinsk utrustning.

Välkommen!